torsdag den 6. december 2012

Besøg af Mutti


Så er det vist på tide med et indlæg, men da jeg har stukket mig på et eller andet i min rygsæk og derfor har ondt i en af mine primære skrive-finger bliver det ikke så langt. I tirsdags klokken 17 kom endelig den længe ventede sherut ude på parkeringspladsen medbringende min moder.Hun bliver her så indtil på søndag men ihh hvor er tiden dog gået hurtigt. Vi besluttede os for at tage til Det Døde Hav og endte med at være der fra fredag til mandag og det var simpelthen SÅ skønt. Mellem 25 og 27 grader og så er det der med at flyde i Det Døde Hav en helt special oplevelse. Min mor er ikke så glad for vand - men eftersom man jo kan flyde uden problemer i det døde hav så blev hun næsten til en hel fisk og det var SÅ fedt at være vidne til og en del af. Vi havde endvidere meget fornøjelse af at kigge på de mange russere der befolkede stranden. Interessante væsener med lakerede negle, brede  bage og yderst højlydte udtryksformer, der yndede at placere deres lettere korpulente korpi ( flertal af korpus?????) i plasticstole i vandkanten og se stort på rådet om ikke at opholde sig i vandte i mere end 20 minutter.Is fredag eftermiddag ved det døde hav hvor der var det smukkeste lys
Da økonomien ikke var til et af de sygt dyre spa hoteller måtte vi lave vores egen spa så vi indkøbte muddermaske, exfolieringsmaske, bodyscrub og naturligvis rødvin - og så stod den på hygge på badeværelset - hvor der var enormt dejligt varmt vand og bløde håndklæder- pretty eh!


    Lyset ved solopgang fra vores lille altan - vi var forfærdeligt trætte de fleste aftener så gik tidligt i seng og stod tidligt op. Derfor nåede vi blandt andet at komme til Masada og på vej op i kabel-vognen eller hvad sådan en nu hedder var vi de eneste. Vi gik så ned og havde gele-ben i et par dage efter så retrospektivt var det nok pænt fornuftigt at vi ikke gik op.
 
 


Det var simpelthen fantastisk at have disse rolige dage sammen og jeg gennemtævede min mor i kortspillet Canasta adskillige gange hvorefter vi gik over til Casino hvor vi er lidt mere jævnbyrdige. Siden mandag har jeg været på arbejde halvdelen af tiden og min mor har føjtet rundt blandt andet til Betlehem og i dag var vi sammen i Ramallah.  Det har været helt fantastisk og tror ikke det er sidste gang vi deler rejseoplevelser. Forude venter afskeden på søndag men heldigvis har jeg mine dejlige roomies som jeg ved nok skal "samle mig op" når jeg får brug for det. I lejligheden jules til den store guldmedalje, bladene falder af træerne i byen og vinden er blevet koldere, og Rikke og jeg har efterhånden rundet de 10 uger hernede - så vidt jeg da kan regne ud. Jeg sender varme hilsner til mine nære derhjemme (hey i år får jeg en særlig hilsen af dronningen ikke!) og håber i ikke stresser alt for meget på trods af jule-krav, eksamen og hvad der ellers måtte være.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar